برگزاری شانزدهمین وبینار مدون،آموزشی وCase Base کاردیوانکولوژی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۳ کد : ۶۵۸۶ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۹۹۲
شانزدهمین وبینار مدون،آموزشی وCase Base کاردیوانکولوژی در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ،شانزدهمین وبینار مدون،آموزشی وCase Base کاردیوانکولوژی با حضور دکتر نوحی،دکتر علیزاده اصل،دکتر پیغمبری و دیگر اساتید مرتبط با این رشته در مورخ 12 مهرماه 1400در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برکزار شد.

در این وبینار تخصصی دانشگاه هایی نظیر دانشگاه علوم پزشکی تهران،دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مراکز درمانی مرتبط دیگر استان ها با بیش از دویست نفر از همکاران کاردیولوژیست و انکولوژیست حضور داشتند که به صورت Case Base مبانی این رشته جدید (کاردیوانکولوژی) تاکید و به صورت آموزشی ارائه شد.

توضیح به اینکه هر دو هفته در میان به صورت مداوم این وبینار در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند تصاویر این وبینار را در لینک زیر مشاهده فرمایند:

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی

کلید واژه ها: کاردیوانکولوژی کاردیولوژی وبینار پزشکی بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی دکتر آذین علیزاده اصل انکولوژی

نظر شما :